Odds på fotboll

Många som är intresserade av fotboll brukar också tippa fotbollsresultat, fotboll och spel går hand i hand som bekant. Med internet och utlandsregistrerade spelbolag har möjligheterna att spela på tips och odds växt lavinartat. Det är inte längre enbart Svenska Spel som finns att spela med, som har spelmonopol i Sverige. Man kan spela på alla möjliga former och vis, tom resultat i schlagerfestivalen eller vilken politiskt parti som vinner. Allt är uträknat med liveodds för att ge olika utslag beroende på resultat.

Med Betsson kan du hitta oddsspel på fotboll i hela världen. Med deras tjänst oddstjänst hittar du odds för i princip vilken fotbollsmatch som helst, vare sig det handlar om Copa América i Sydamerika,  europeiska Champions League eller Ukrainska Cupen.

Är du ute efter oddsspel i allmänhet så rekommenderas spel på Dagens Fyrling vilket innebär att man satsar 50kr på dagens fyra mest populära matcher, alla kategorier.

Det finns även en mobilapplikation som möjliggör betting via mobilen. På så sätt kan du spela när som helst och var som helst, tex när du sitter med kompisarna och följer en match live! Att se fotbollsmatcher live kräver inte alls att du behöver speciella tv-kanaler eller fysisk närvaro på matchen. Ofta kan du hitta sk livestreams där spelbolagen ger dig exklusivt material från matcherna, här kan du tex se elitserien stream om du är intresserad och är ute efter att tippa på hockey och odds.