Odds, betting och Bonus på Bet365

Bet365 är enligt egen uppgift världens största bettingsajt. Med över 10 miljoner kunder och en omsättning som förmodligen tangerar ett mindre lands statsskuld stämmer det påståendet säkert hur bra som helst. Den naturliga anledningen till att Bet365 är en så populär spelsajt för oddsbetting är att utbudet av odds är fullkomligt makalöst stort. Du kan spela på allt, ja precis allt, i oddsväg hos Bet365. Australian Rules, finsk boboll (sök på Wikipedia!), dart, surfing – det finns ingen sport som oddsmakarna på Bet365 inte bevakar och sätter odds på. Andra anledningar till sajtens popularitet är den konkurrenskraftiga välkomstbonusen samt att man sänder ett åtskilligt antal tusen evenemang via live stream varje år.

Bonus på Bet365

Bet365 erbjuder alla nya spelare att ta del av en matchad (100%) välkomstbonus upp till 1000 kr. För att ta del av bonusen behöver du inte göra annat än att sätta in pengar och sedan ange en kod som du får via e-post. När du har fyllt i koden på ditt konto ramlar bonuspengarna in på kontot automatiskt.

Omsättningskravet för bonusen är beskedliga 3x bonusen tillsammans med insättningen. Sätter du in 500 kr, och därmed tar del av en bonus på 500 kr, måste du alltså spela för 3000 kr på oddsbetting innan du kan göra uttag. Notera också att enbart kuponger med ett odds på minst 1.50 räknas mot omsättningskravet.

Förutom denna bonus erbjuder Bet365 faktiskt också en bonus för spel i mobilen/på surfplattan. Detta erbjudande fungerar på precis samma sätt som välkomstbonusen, med den skillnaden att maxbonusen är 500 kr.

Live stream på Bet365

Det är nästan omöjligt att räkna hur många matcher och andra evenemang Bet365 sänder live på datorn och i mobilklienten varje år, men det rör sig om 50 000+ sändningar. Du kan se fotboll från alla världens hörn, tennis på högsta nivå, ishockey, basket och mycket mer med ett spelkonto hos Bet365.