Oddsbetting och Bonus på Unibet

De flesta spelare inom oddsbetting är överens om att Unibet är nummer ett bland svenska spelbolag när det gäller spel på odds. Så har det varit ända sedan 1997, då en första version av Unibet gick live online. Genom åren har Unibet cementerat sin position som marknadsledande inom odds i inte bara Sverige utan hela Norden, och Unibet har också nått stora framgångar i andra delar av Europa genom åren.

Vad är det då som gör Unibet till en så populär sajt för oddsbetting? Det finns flera anledningar, men den tydligaste är att Unibet har ett magnifikt utbud av odds på alla tänkbara sporter, både pre-match och med livebetting. För de största sporterna, såsom fotboll och tennis, är utbudet av odds svårslaget, även om man jämför med de största spelbolagen i Europa, och utbudet av odds inom andra sporter är fullt tillräckligt oavsett hur kräsen smak man än har. Att Unibet också har en prisbelönad support och ofta bjuder på överraskningar är faktorer som inte direkt är till sajtens nackdel.

Stor oddsbonus med enkla omsättningskrav

Unibet erbjuder nya spelare en ganska traditionell insättningsbonus. I procent är bonusen 120% på den första insättningen och maxbeloppet för bonusen är 1200 kr. Vad detta betyder på ren svenska är att en insättning på exempelvis 1000 kr magiskt förvandlas till en spelkassa på 2200 kr (1000 kr + 1200 kr i bonus). Självklart kan du sätta in högre belopp än 1000 kr vid din första insättning, men maxbeloppet för erbjudandet är 1200 kr.

Unibet räknas som en ganska generös spelsajt inom oddsbetting och det märks om man kikar på omsättningskravet för bonusen. Bonuspengarna ska omsättas 6x till odds på minst 1.40 innan du kan ta ut bonuspengarna till ditt bankkonto. Minsta insättning för att få bonus är 100 kr.

Spela odds på Unibet