Sverige – Brasilien på Råsunda 2012

Imorgon onsdag den 15 augusti spelar Sverige och Brasilien träningsmatch vilket också blir den sista landskampen som spelas på Råsunda. Det var här på Råsundastadion som brassen Pelé blev stjärna under fotbolls-vm 1958. Pelé som är ute på en promotionsturne för fotbolls-vm i Brasilien 2014 närvarar på Råsunda och bjuder in all publik till vm i Brasilien “with all of my heart” som han själv uttryckte det. Totalt på plats vid Råsunda fanns 14 fotbollspelare från vm 1958. På bild ser ni Zito, Pelé, Mazzola och Pépé och ni kan läsa mer på SvD om jippot.

Sverige får det tufft

Erik Hamrén ser fram emot matchen, att möta Brasilien är alltid en upplevelse. Han tror dock att motståndet kan bli tufft.

Här kan du tippa oddset på fotbollsmatchen >> och läsa mer på sidan om olika betsajter som tex Unibet och Bet365, men det finns en mängd med spelbolag på nätet som erbjuder betting och liveodds. Med mobilens intåg har livebetting via mobilen gett en helt annan upplevelse vid sport på spel.

Kommer Zlatan spela?

Det är oklart om vi får se Zlatan Ibrahimovic på grund av skada till följd av en smäll han åkte på premiärmatchen i Franska ligan, men han tränade dock på sidan om och det verkar faktiskt som att han kommer spela matchen. Enligt Zlatan får en liten smäll inte bli ett förhinder, han vill gärna spela mot Brasilien. Om han medverkar i matchen kommer han ställas mot sin nya lagkamrat i Paris Saint-German , brasilianaren och världstjärnan Thiago Silva.

Klart blev det att 21-årige mittfältaren som spelar i Fulham, Alexander Kacaniklic, får göra debut i svenska landslaget.